Det lutar åt tävling på Täby Jarlabanke...

Snön faller inte i de mängder vi hoppats, och heller inte inte i de mängder som utlovats av väderinstituten för en vecka sedan. Det lutar således STARKT åt att Bisslinge Ski Marathon kommer äga rum på Täby konstsnöspår på Jarlabanke golfbana. Det formella beslutet fattar tävlingsledningen senare ikväll.
 
Imorgon (onsdag) ska vi ut och besiktiga tävlingsområdet i Täby avseende alla praktiska saker som tält, servering, målgång, avspärrningar, funktionärer etc. Dessutom ska vi diskutera med de ansvariga för konstsnöspåret hur vi kan samordna våra tävlingsförberedelser med deras arbete med spårpreparering. T ex så kan vi inte sätta ut avspärrningar och målfållor och liknande förrän EFTER spåren är preparerade så att inte dessa saker hindrar spårmaskinerna.
 
För oss tävlingsorganisatörer väntar nu några extremt hektiska dagar med förberedelse inför tävling på ett helt annat skidspår än det vi planerat för. Våra leverantörer är alla redo dock inför den nya tävlingsplatsen då vi förvarnat dem i god tid Helt klart är dock att vi får acceptera ett antal kompromisser för att alls kunna tävla: spåret blir lite kortare och mindre kuperat än om vi hade kunnat köra på Bisslinge, startgärdet blir mer kompakt jämfört med våra 20 spår i bredd i 600 meter som vi kunde haft på Bisslinge, kilometerskyltarna tar vi inte med oss, parkeringen blir inte precis vid starten för alla deltagare, tävlingscentrum blir något mindre optimal än på Bisslinge (där vi t ex hade lyxen av tillgång till elström för serveringen och sekretariat). 
 
Men vi tror säkert att helhetsupplevelsen fortfarande blir positiv för alla tävlande! Spåren ser t ex bra ut (det som är viktigast av allt!)
 
Nytt blogginlägg inför tävlingen kommer senare i veckan - då med inför-tävling uppdatering från Täby/Jarlabanke!

Kommentarer
Postat av: Pär Brodén

Försäljning startplats - kan ej delta på lrdag

Kan någon i tävlingsledningen höra av sig till mig, helst per epost, jag har en köpare som vill ta över min startplats, hur gör vi nu?

//pär

Svar: Spårpatrullen: maila tävlingsledning enligt information på tävlingens hemsida. Kom ihåg att ange fullständigt uppgifter i mailet så vi vet vem som byter med vem.
None None


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0