Inför helgen på Bisslinge

I onsdags kväll spårades 2,8km-spåret och 4,8km-spåret. Tyvärr har de sen dess blåst igen med snö, men vi tar nya tag ikväll och försöker fixa nya spår ikväll på dessa slingor som vi hoppas inte blåser igen under natten.
 
7,3km spåret drogs nytt igår torsdag kväll. P g a att vi saknar spårfräs så är det ganska jobbigt att försöka få till ett nytt spår när det är som nu med mycket hård yta. Delvis har vi försökt motverka det genom att med snösamlaren dra in lös nysnö från kanterna. Dock ånyo problem att snön helt enkelt blåser bort. Men med mycket envishet har 7,3km-spåret trots allt blivit riktigt bra! Nedan är bilder på "bra" och "någorlunda" delar av spåret. Bilderna tagna idag vid lunchtid. 
 
Viktigt att påpeka att genomslag absolut inte förekommer!
 
I stort sett perfekt spårprofil på de bästa delarna av 7,3km-spåret!
 
Grund och hårdare profil på de ställen av 7,3km-spåret där det inte gått att jobba sig ner i snön, dock fortfarande tillräckligt kantstöd, hård spårbotten och skön åkning! 
 
Sammantaget så är 7,3km-spåret riktigt bra och njutbart och det är inte längre blank-is i spårbotten utan oftast hårdpackad snö med endast enstaka partier med lite is i botten. Vi får se om vi kan få till övriga spår ikväll lika bra inför helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0