Spårpatrullen lever 2015!

Har varit lite stiltje en tid här på bloggen, men spårpatrullen lever och frodas. Vi har förberett inför vinterns skidspår på Bisslinge - och numera också Sollentuna GK som vi spårar på uppdrag åt kommunen i vinter. Attunda OK har valt att "knoppa" av oss till en förening som vi föga förvånande kallar "Spårpatrullen Bisslinge Ideell förening".
Vi har följande syfte med Sollentuna som utgångspunkt:

-          dra längdskidspår på närliggande längdskidanläggningar och främst på Bisslinge

-          samarbeta med andra föreningar, institutioner eller myndigheter med anknytning till längdskidåkningen i Sollentuna, Stockholm och Sverige

-          jobba för anläggandet av konstsnöspår för längdåkning i Sollentuna

-          med olika initiativ och stöd göra det mer attraktivt att åka längdskidor i Sollentuna och främst på Bisslinge

Endast den som är beredd att hjälpa till att jobba med skidspårsdragningen eller på annat sätt kan bistå med ovanstående syften kan bli medlem i föreningen. Däremot kan man stöda föreningen om man vill genom bidrag. Kontonummer kommer upp inom kort.

Idag 30/12 2014 så har det kommit ca 5 cm snö. Det räcker inte för att dra riktiga skidspår, men vi är ute och testkör utrustningen lite och samlar ihop snö i en sträng. Ska ni ut och "friåka" trots det tunna snötäcket så håll er då gärna inom det markerade spårområdet så blir golfbanans folk gladare!

Och så hoppas vi på mer snö!


RSS 2.0