Bisslinge Ski Marathon 2013

Det blev en av arrangörsklubbarna som tog hem en dubbelseger i premiärårets tävling.
 
Segraren i herrklassen Mikael Andersson, Turebergs IF flankeras av 2:an Johan Myhr och 3:an Henrik Sandén.
 
Även i damklassen kom segraren Elin Karlsson från Turebergs IF.
 
Många vi talade med uttryckte spontant att det varit ett mycket bra arrangemang vilket värmer mycket efter all otur med försenade snöfall som vi haft inför tävlingen som till slut resulterade i flytten till Jarlabanke. Även själva tävlingsdagen så envisades vädergudarna med att göra det svårt för oss genom snöfall natten inför tävling. Vi fick nyspårat dock, men nysnön är ju lösare än den snö som fått frysa ihop vilket gjorde att spåren blev mer sladdriga mot slutet av tävlingen.
 
Det bjöds vatten, sportdryck eller varm buljong på vätskekontrollerna. Här herrloppets två första som låter sig väl smaka.
 
Målområdet under Haglöfs målportal. Här gällde det att komma ihåg att ta av tidtagnings-bandet. Till nästa år får vi nog före loppet utfärda instruktioner för hur man sätter på sig bandet rätt så att det inte stör under åkningen för en del hade problem med det.
 
Mållinjen. Vi hade inga allvarligare tillbud under loppet. Läkaren hade en lugn dag.
 
Starten har gått! Full fart!
 
Vätskekontrollen är beredd på anstormningen...
 
Innan start. Välj rätt startled.
 
Nu gäller det för spårpatrullen på Bisslinge och övriga arrangörer att slutsummera och dra erfarenheter inför nästa år. Vi kan väl redan avslöja att vi fått mersmak inför framtiden - och att vi äntligen får arrangera loppet på Bisslinge under 2014!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0