Gå med i vår skidverksamhet inför nästa säsong!

Rotebro IS OK och Turebergs IF orientering samarbetar inom Attunda OK. Och nu bildar vi också skidsektion/skidkommitté där. Bestämdes häromveckan. Dit flyttar vi all föreningsverksamhet runt Bisslinge Skidspår. Så även Spårpatrullen. Så även inom kort denna blogg! Det gör oss större, starkare och mer organiserade. 

I år har vi redan smygstartat med långloppet Bisslinge Ski Marathon som vi räknar med blir ett återkommande seedningslopp i Attunda OKs regi (och samarbete med SIK Skidor). Till nästa säsong är målet att få igång barn- och ungdomsskidåkning, träningar och kurser för vuxna, både teknik och valla. Självfallet ska vi försöka förhandla fram rabatter för våra medlemmar på skidutrustning. Vi ska ha fler skidresor tillsammans typ Harsa, Mora och annat. Och inte minst: ni har väl läst om att det planeras för ett konstsnöspår på Bisslinge till vintern 2014-2015? Det blir vår hemmaplan för verksamheten och en GARANTI för skidåkning på Bisslinge alla vintrar framöver för medlemmar i Attunda OK skidor!

Så anmäl gärna redan nu till oss intresse att bli medlem inför nästa vinter i Attunda OK skidor! Maila oss kontaktuppgifter på skidor@attundaorientering.se gärna med en kort text om vad som intresserar dig er. Så kontaktar vi er senare under året med inbjudan till en träff med information och diskussion om skid-verksamheten inför nästa säsong.
 
Och ni som redan är medlemmar i en annan skidklubb och trivs med det ska veta att man kan vara medlem i fler än en klubb om man vill...

Här på bloggen så kommer vi framöver skriva om såväl föreningens verksamhet runt Bisslinge såsom om viktiga steg framåt mot ett konstsnöspår på Bisslinge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0