Kallelse till möte om skidverksamheten söndag 2:a juni kl. 15.30

Ansökan om medlemskap i Svenska Skidförbundet är inskickad för Attunda OK.
Nu är också ett datum satt för ett första möte om skidverksamheten. Mötet kommer äga rum i klubblokalen på Ytterbyvägens västra ände i Rotebro. Se http://www8.idrottonline.se/RotebroISOK/Klubben/Klubbstugan/
 
Mycket tyder på att verksamhetens inriktning kommer att vara mot motion/Vasalopp för vuxen och barn/ungdom även om vi självklart även kommer ha tävlingar såsom t ex Bisslinge Ski Marathon 2014 och klubbmästerskap till att börja med. Vi kommer att diskutera dessa frågor och skidverksamhetens inriktning med alla er intresserade på mötet. Eventuellt kommer även representanter för skidförbundet och/eller SISU att medverka kring denna programpunkt.
 
Föreningen Attunda presenteras och skidåkningens roll i föreningen. Det finns mycket spännande vi kan göra tillsammans och ett antal exempel kommer lyftas fram såväl på föreningsaktiviteter som på hur man kan välja att deltaga eller bidra.
 
Sen kommer vi även beskriva spårpatrullens verksamhet på Bisslinge. Framtiden för Bisslinge och planerna på konstsnöspår kommer även presenteras samt vad det innebär för skidverksamheten i Attunda framöver.
 
Till mötet kommer vi försöka få flera provexemplar av skidjackor som ska göras i föreningens färger från ledande leverantörer av klubb-kläder. Så kan vi titta prova och värdera vilka vi ska beställa ifrån. Med lite insatser så kan vi försöka få dessa fina kläder sponsrade också innan vi beställer.
 
Alla intresserade att vara med i vår verksamhet är välkomna att deltaga för att få en bättre bild av planerna som finns och göra sin åsikt hörd om hur man vill se verksamheten utvecklas. Härifrån kan vi börja bilda grupper av intresserade som bildar stommen inför nästa säsongs verksamhet och som ger oss möjlighet att planera och arbeta vidare. Ska vi ordna skidresor, Vasaloppsträningar, nybörjarkurser för barn eller något annat, ja då måste vi ju veta att det finns många intresserade och villiga deltagare - så kom och visa intresse och gör din röst hörd söndagen den 2:a juni!
 

RSS 2.0