Bisslinge uppmärksammas i media

Senaste veckan har det varit Bisslinge i storstadstidningen vid åtminstone två tillfällen. Först fredagen den 18:e med denna artikel som vi tyvärr inte lokaliserar på internet trots att den bevisligen publicerades även på landsorten
 Sen nu idag, en vecka senare igen:
http://www.dn.se/sport/nu-kan-alla-aka-nar-det-ar-morkt
 
Endera är det tidningsartiklarna, eller det fina vädret och de fina snöförhållandena, eller det stundande Vasaloppet (eller mer troligt allt på en gång), men faktum är att förra söndagen upplevde Bisslinge skidspår besöksrekord!
 
Aldrig förr har så många samtidigt besökt våra spår som den fina söndagen. I solsken och några få minusgrader så kändes det som hela norra Stockholm var där.
 
Och trots att vi har ordinarie P-platser för uppemot 250 samtidiga bilar så räckte inte ens det till utan vi fick öppna en av våra tilltänkta parkeringar för den kommande skidtävlingen Bisslinge Ski Marathon för alla hugade bilburna skidåkare. Så kommer ni sent (efter 11.00) nu på helgerna så rekommenderas att köra ut på gärdet utmed Bisslingevägen och parkera där istället. Tjälen är djup och hård, vi har satt upp P-skyltar med vägvisning och gärdet är plogat bara för er :-)
Bättre parkera på gärdet än att ni fastnar i trafikstockning borta vid ordinarie parkering om ni kommer sent.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0