Skidsäsongen 2016/17

Spårpatrullen Bisslinge Ideell förening drar skidspår som tidigare år. För mer info om oss och hur du stöder oss, se: http://bisslinge.blogg.se/2015/january/sparpatrullen-bisslinge-ideell-forening.html

Spårpatrullen består av samma fyra medlemmar som förra säsongen. Vi kommer att synas i skidspåren på skidor, till fots och såklart på skoter och fyrhjuling – ofta dragandes spårprepareringsutrustning. Du känner igen oss på våra blå jackor med Spårpatrullen-text på ryggen (för övrigt inköpta med spårbidrag) och vi svarar gärna på frågor.

Likt förra året drar vi även spåren på Sollentuna GK, här med stöd av spårbidrag från kommunen.

Uppe på Bisslinge stöttas vi av golfbanorna på Svartinge och Rotebro Pay&Play vars personal håller oss med garage och på hösten klipper ner gräset där vi ska dra skidspåren runt golfbanornas ruff. Bisslinge Förvaltning plogar parkeringsplatserna åt skidåkarnas bilar. Just hanteringen runt parkeringen passar vi på att be om en extra slant för speciellt de helger när trycket är stort. Då i samarbete med Attunda OK (lokala skid- och orienteringsklubben i Sollentuna).

Vintern kom tidig i år redan nu i november. Vi får se när det snötäcket blivit tjockt nog för att testa dra skidspår.
Dagsfärska uppdateringar om spårstatus får du alltid på https://www.skidspar.se/stockholm/sollentuna/bisslinge-golfbana samt mer anekdotiskt på Facebook i gruppen Bisslinge Skidspårs vänner. Uppdateringar sker normalt senast en timma efter att spår dragits. (Du kan alltså lita på att om inget står, så har spår heller inte dragits.)

Vi ses i spåren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0