En härlig dag i spåren!

Blå himmel, sol, åkbara spår - vad mer kan man önska sig! Över tusen personer tyckte säkert detsamma idag eftersom båda våra parkeringar, som totalt rymmer över 300 bilar, var fullsatta idag stora delar av dagen.

Visst, det har inte kommit mer än lite puder i veckan som var och den snö som finns är ganska mjuk, som potatismos delvis. Dessutom kröp temperaturen idag upp över nollan och solen låg på, så självklart håller inte spårens kanter högsta klass utan det blir lite sladdrigt emellanåt. Det är dock jämn och fin botten i våra spår och mycket få genomslag. Ni kan se själva nedan i några korta videosnuttar från 7,3km-spåret idag mitt på dagen.


Som ni ser är spåren jämna och fina men profilen är lite sladdrig p g a den mosiga snön och de många skidåkarna.
Nu ska temperaturen sjunka igen säger SMHI och kanske kommer lite snö framåt veckan. Vi hoppas på det för vi behöver verkligen påfyllning med mer snö i spåren.

Ett tack slutligen till er som lämnar spårbidrag! Vi från Rotebro IS OK har stått uppe på Bisslinge med fikaförsäljning nu några helger och även samlat in spårbidrag. Det räknar vi med att fortsätta med om det är åkbara spår framöver.

Kommentarer
Postat av: Johan S

Hej.
Skulle man inte kunna uppmana långsamma åkare att hålla sig i högerspår, så slipper dom som åker fort hoppa mellan spåren vilket förstör spåren och kan medföra risk för att man ramlar och skadar sig.
Det finns väl något som heter skidvett, vilket inte kanske alla känner till?
/Johan

2012-12-27 @ 13:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0