Nu avgörs det var tävlingen äger rum

Som vi redan sagt i föregående inlägg så blir det tävling. Officiellt finns meddelandet här.
Reservplats är alltså Täby Jarlabanke. De har trippelspår i bra skick som vår tävlingsledning besiktigade igår söndag. Men vi hoppas fortfarande på att kunna köra på Bisslinge. Mängden och kvaliteten på snön som förväntas börja falla ikväll och imorgon tisdag kommer avgöra om vi kan köra på Bisslinge eller ej.
 
Vi behöver ca en decimeter påfyllning av snö på Bisslinge för att kunna få till bra spår bedömer vi. En bra grund finns ju - och på flera delar av spåren är det helt OK med snö redan idag på Bisslinge, men det finns sen vissa känsliga sträckor där det bara är isgata (se bilder i tidigare blogg-inlägg). Och dessa sträckor är för många och för långa för att man ska kunna skotta i snö manuellt.
 
Just nu säger SMHI ca 7,5 cm snö, men samtidigt varnas för att om temperaturen ligger någon grad för högt så kan nederbörden komma som regn istället! Stor osäkerhet alltså och vi får vänta till imorgon kväll med det slutliga beslutet om var tävlingen kommer gå.
 
Det viktiga för oss är dock att vi KOMMER att tävla - oavsett om vi får mer snö eller ej.

Kommentarer
Postat av: Emma

Håller tummarna för er! Sen en liten undran varför ni har en bild på ett annat skidspår när bloggen handlar om Bisslinge. Ni har sannerligen inga spår att skämmas för. Ny bild tack :)

2013-02-04 @ 22:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0