Spårpatrullen lever 2015!

Har varit lite stiltje en tid här på bloggen, men spårpatrullen lever och frodas. Vi har förberett inför vinterns skidspår på Bisslinge - och numera också Sollentuna GK som vi spårar på uppdrag åt kommunen i vinter. Attunda OK har valt att "knoppa" av oss till en förening som vi föga förvånande kallar "Spårpatrullen Bisslinge Ideell förening".
Vi har följande syfte med Sollentuna som utgångspunkt:

-          dra längdskidspår på närliggande längdskidanläggningar och främst på Bisslinge

-          samarbeta med andra föreningar, institutioner eller myndigheter med anknytning till längdskidåkningen i Sollentuna, Stockholm och Sverige

-          jobba för anläggandet av konstsnöspår för längdåkning i Sollentuna

-          med olika initiativ och stöd göra det mer attraktivt att åka längdskidor i Sollentuna och främst på Bisslinge

Endast den som är beredd att hjälpa till att jobba med skidspårsdragningen eller på annat sätt kan bistå med ovanstående syften kan bli medlem i föreningen. Däremot kan man stöda föreningen om man vill genom bidrag. Kontonummer kommer upp inom kort.

Idag 30/12 2014 så har det kommit ca 5 cm snö. Det räcker inte för att dra riktiga skidspår, men vi är ute och testkör utrustningen lite och samlar ihop snö i en sträng. Ska ni ut och "friåka" trots det tunna snötäcket så håll er då gärna inom det markerade spårområdet så blir golfbanans folk gladare!

Och så hoppas vi på mer snö!


Kommentarer
Postat av: Marcus

Hej! Jag åkte vid 13 tiden igår den 12/1-15 och hade gärna sett att det blivit nyspårat vid lunch då många var ute och åkte. Jag skulle gärna ställa upp på att spåra ibland kring lunchtid då jag jobbar skift. Hur anmäler man sig som frivillig att hjälpa till ?

2015-01-13 @ 12:43:21
Postat av: Spårpatrullen

Hej Marcus,
du mailar oss på skidor@attundaorientering.se och berättar lite om dig själv och hur du tror att du kan bidra till spårpatrullen. Så kontaktar vi dig.

2015-01-21 @ 14:17:18
Postat av: Anonym

Hej, tack för fina spår idag. Lyckades dock inte stänga bakluckan riktigt o ena skidan åkte ur. Om någon hittar en röd Madhus skate skida så vänligen ring mig. Mats Bronte'n 0709740471.

2015-01-25 @ 11:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0